DOE MEE AAN ONS VOLGENDE EVENEMENT


 


SANTA'S BIKERS  & TRIKERS NL 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina:

https://www.facebook.com/SantasBandTNL


Dat zegt je misschien niets, maar wij zijn MOTOR & TRIKE rijders met een missie.
Aangekleed als Kerstman/-vrouw en rijdende op uitbundig in kerstsfeer versierde MOTOREN & TRIKES organiseren we ludieke evenementen. Voor onszelf, omdat we er lol in hebben. Maar vooral, en dat schrijf ik met nadruk, voor de kinderen


Santa’s Bikers & Trikers NL is gevormd door een groep MOTOR & TRIKE rijders die zich in willen zetten voor een organisatie die misschien niet zo in de schijnwerpers staat van de landelijke media en meer in de schaduw van de grote instituten. Maar ook heel veel ondersteuning goed kan gebruiken.

Wij gaan niet voor geld maar voor “een dienst” of “een product” zoals bijv. speelgoed of speeltoestellen.
Door deze aanpak gaat de volle 100% van uw donaties naar de kinderen en blijft niets aan de spreekwoordelijke strijkstok hangen.
Eerlijk en transparant!

Alle evenementen die wij doen doen wij voor VILLA EXPERT CARE. Wij ondersteunen deze organisatie graag. De kinderen die daar liefdevol worden opgevangen verblijven daar vanwege noodzakelijke specialistische medische zorg of brengen daar hun laatste dagen met hun ouders, broertjes en/of zusjes door in het hospice

IMG_6738
IMG_6739
IMG_6740
IMG_6741
IMG_6742
IMG_6743

Bestellen jullie zo leuke buddy voor aan je motorsleutel en steunen jullie daarmee gelijk dit mooie doel??


Bestellen kan d.m.v. onze facebook pagina Santa's Bikers & Trikers NL


De kleuren waarin je deze motorbuddy’s kunt bestellen zijn:

Zwart, Wit, Geel, Oranje, Kawasaki Groen, Donkergroen, Donker Paars, Roze, Vuur Rood, Spider-Man Rood, Blauw, Koningsblauw, IJsblauw, Donker Turquoise, Glow-in-the-Dark Groen en Camouflage, Geel/Groen gemêleerd.


De helmpjes zullen zwart of wit zijn met een smokey of zwart vizier.

Wie rijden er mee met ons:


Iedereen met een

MOTOR, TRIKE  of MOTOR met zijspan.

Het enige dat wij echt op prijs stellen, is dat je je als kerstman/kerstvrouw gerelateerd aankleedt. Sommigen van ons versieren ook hun vervoermiddel in kerstsfeer.

Dit doen we juist om op te  vallen. Waarom vraag je jezelf misschien af , het is juist onze manier om ons doel te bereiken. En dat is ten eerste vreugde brengen in ander mans leven en ten tweede om extra behoeftes voor kinderen  zoals speelgoed , games mogelijk te maken.


Voor ons goede doel, Villa ExpertCare, verkopen wij motorbuddy sleutelhangers (zie de foto’s voor voorbeelden op onze facebook pagina Santa's Bikers& Trikers NL). Een leuke, unieke en handgemaakte sleutelhanger. Deze motorbuddy’s zijn te verkrijgen in diverse kleuren en kosten € 8,00 inclusief verzenden.


Het totaalbedrag zullen wij doneren aan Villa ExpertCare voor die graag gewenste rolstoelbakfiets.


Bestellen jullie zo leuke buddy voor aan je motorsleutel en steunen jullie daarmee gelijk dit mooie doel??DONEER JIJ OOK ?https://tinyurl.com/2bzf6ky3